Vedbæk Køreskole

Vores køreskole ligger centralt i Nærum, men det er ikke langt fra Vedbæk, som ikke er længere væk end 10 min fra Vedbæk station. Vi oplever at vores elever ikke kun kommer fra Nærum, men mange også kommer fra omegnen.

Nærum køreskole er en skole der ønsker at give vores elever en god oplevelse ved at tage et kørekort, om det er til til personbil eller generhverv. Til hvert af vores hold stiller vi op med dygtige og erfarne undervisere, som ønsker at hjælpe dig på vej mod dit nye kørekort.

 

Transport muligheder

Skal du med offentlig transport fra Vedbæk? Er transporten hurtig og nem, da det ikke er langt fra vores køreskole. Tager du fra Vedbæk station kan du tage bus 195 direkte til Nærum trafikskole. Du kan desuden også tage bilen, som vil tage under 10 min. Har du derimod en cykel, og ønsker lidt frisk luft, kan du cykle til vores køreskole på 15 min.

Vores trafikskole tilbyder

En køreskole med et personligt præg Hos Nærum Køreskole er vi mere end bare en skole, vi er et sted, hvor du kan lære at køre bil på en både sjov og lærerig måde. Vi ønsker at hjælpe dig med at opnå dit kørekort på den mest optimale måde muligt.

Vores erfarne kørelærer vil skabe en behagelig lærings atmosfære, hvor både sjov og seriøsitet har deres plads. Kørelæreren har masser af tålmodighed og forståelse og vil hjælpe dig med at lære på den bedst mulige måde. Vi mener, at det er vigtigt at have et frirum, hvor du kan være dig selv, og derfor er en af vores kerneværdier, at skolen ikke har en formel tone. Det betyder, at der er plads til at udtrykke sig på sin egen unikke måde.

Nærum Køreskole har eksisteret i mere end 10 år, som betyder vi har stor erfaring indenfor området. Vi har desuden hjulpet mange elever fra Nærum og omegn med at få deres kørekort. Vi har også tilpasset os den digitale verden, og alt undervisning sker nu via vores mobilapp. Betaling foregår også nemt og bekvemt via kortbetaling eller mobilepay i vores webshop.

Som køreskole bestræber vi os på at tilbyde den bedste oplevelse på skolen, hvor vores elever ofte møder nye mennesker og skaber nye venskaber. Hvis du vælger at tage dit kørekort hos os, kan du være sikker på at få en spændende og kompetent undervisning, samt at møde spændende mennesker.

Vi tror på, at læring skal være sjovt og interaktivt, og derfor bruger vi de nyeste teknologier for at gøre læringen så nem og effektiv som muligt for dig. Vi tilbyder en kombination af online undervisning og praktisk kørsel, så du får mest muligt ud af din tid hos os.

Vi lægger ikke kun vægt på at give dig en fornuftig pris for dine køretimer, men også på at give dig en god og seriøs undervisning i et afslappet miljø. Vores mål er at uddanne dygtige og ansvarsbevidste bilister, der kan køre sikkert og bidrage positivt til trafikken.

Så hvis du vil lære at køre bil på en sjov og effektiv måde, er Nærum Køreskole det ideelle sted for dig. Vi tilbyder forskellige muligheder, der kan tilpasses dine individuelle behov, fleksible tidsplaner og moderne og sikre køretøjer.

Se mere omkring hvilke pakker vi tilbyder :

Personbil
Generhverv

Vores erfarne og professionelle instruktører vil tage sig af dig fra start til slut og sikre, at du får den bedste køreoplevelse. Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere eller tilmelde dig.